تصویر ثابت

ایران + وردنجان


ایران + وردنجان




برگزیده ها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ایران +وردنجان و آدرس v50.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







خوش آمدید لطفا ازتمامی قسمت های وبلاگ دیدن فرمائید.....نظرات ارزشمندشما راهگشای ماخواهدبــــــــود




طرز تهیه ترشی چغندر

طرز تهیه ترشی چغندر

طرز تهیه ترشی چغندر

طرز تهیه ترشی چغندر

چغندر حاوی ویتامین های : A، B، C و عناصر : آهن ، کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، منگنز ، پتاسیم ، ارسنیک ، روبیدم و از موادی مثل آلبومین ، قندها ، چربی و هیدرات کربن تشکیل شده است. چغندر بعلت داشتن ارسنیک و روبیدم از بیماری جذام جلوگیری کرده و همچنین بخاطر داشتن فسفر غذای خوبی برای تقویت مغز بوده و موجب تقویت حافظه و اعصاب می شود.

چغندر اشتها آور ، مدر ، دافع اسید اوریک ، مقوی ، ملین ، آرام بخش و تصفیه کننده خون می باشد.

مواد لازم

چغندر ۱ کیلو
سرکه ۱ کیلو
گل پر ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه نیم کوب ۱قاشق چایخوری
موسیر و سیر ۵۰ گرم

طرز تهیه

چغندر ها را بشویید و روی آن را از گل و لای به وسیله برس پاک کنید. از آنجایی که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است،بهتر است برای تهیه ترشی از نوعی که پر رنگ تر است استفاده کنید. حال اگر آن نوع موجود نبود و یا کم بود می توانید چند عدد چغندر پخته پررنگ و یا خام رنده کرده،تا رنگ چغندرها تعادل پیدا کند.

چغندر را می توانید با آب سرد و یا سرکه بپزید اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می شود،اما دوام آن کمتر شده و سریعتر کپک خواهد زد. اگر چغندر ها با سرکه پخته شود ،رنگ آن تیره تر و زمان نگهداری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر می شود.

وقتی چغندر ها کامل پختند،می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده و با اشکال مختلف در آورید. برای زیباتر شدن برش ها می توانید از قالب های شیرینی نیز استفاده کنید.

بعد از شکل دادن چغندرها را درون شیشه ای ریخته،به اندازه ای که به طور کامل سرکه روی چغندرها را بپوشاند،سرکه اضافه می کنیم. به ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان سرکه،می توانید کم یا زیاد کنید. لابه لای چغندر ها مقداری گلپر، موسیر،سیر و فلفل قرار دهید. درب شیشه را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

از آنجایی که این ترشی نسبت به ترشی های دیگر حساس تر است. زود خراب می شود و طعم ورنگ خود را از دست می دهد،بهتر است همیشه در جای خنک نگهداری شود. نوش جان…

گردآوری: جوانی ها



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:
[ سه شنبه 7 مهر 1394برچسب:طرز تهیه ترشی چغندر, ] [ 21:22 ] [ alimola ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.













Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت